Spotrepair

Spotrepair

Van Gemert Designs is gespecialiseerd in het maken van spotrepairs.

 

Wat is spotrepair?
Spot repair is een  methode om kleine beschadigingen professioneel, snel en goedkoop te repareren. Tevens is het voordelig en milieuvriendelijk. Spotrepair is de oplossing voor kleine beschadigingen ter grootte van een A4tje, zoals krassen van sleutels, lichte parkeerschade enz.

De beschadiging wordt gerepareerd, geschuurd, gespoten en nagepoetst tot de beschadiging onzichtbaar geworden is. Dankzij innovatieve reparatiemethodes en ons vakmanschap is het mogelijk om kleine schades te herstellen zonder dat dit enorm in de kosten loopt.

 

Wat kan wel met spotrepair?

Bij spotrepair onderscheiden we drie zones op een auto:

1.   dak, motorkap en kofferdeksel;

2.   het 'aanzicht' van de flanken;

3.  overige delen langs de onderzijde van de auto.

Spotrepairsin de laatste zone zijn nooit een probleem, en ook in de 2e-zone kan in principe overal een spotrepair worden verricht,mits op één plaats per paneel. Voor metallickleuren als zilver, brons en lichtblauw blijft het werk in de 2e-zone echter beperkt tot 'randjes en kantjes'. Als maximale grootte van de totale reparatie, (dus niet van de beschadiging zelf), wordt over het algemeen het formaat van een A4 vel papier gehanteerd.

 

Wat kan niet met spotrepair?

 In het zicht liggende delen als motorkap en dak kan ik niet volgens de spotrepair-methode behandelen. Op deze plaatsen zal de reparatie zichtbaar blijven omdat er niet zonder licht kleurverschil gespoten kan worden. Specialisten in het vak verleggen telkens hun grenzen, maar een spotrepair midden op de motorkap van een zilvergrijze auto, dat kan echt niet. In deze gevallen is het beter om toch de hele motorkap te spuiten, zodat er geen kleurverschil is te zien en ook dat kan Van Gemert Designs  voor u verzorgen.

Voorbeeld

spotrepair1 spotrepair2 spotrepair3
spotrepair4 spotrepair5  
schade 2.1 schade 3.1 schade 4.1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla