Wie zijn wij

Wie zijn wij                                        

 

De drijvende kracht achter Van Gemert Designs is Dave van Gemert. Als 4-jarige zat hij al op de crossfiets! Je kunt dus zeggen dat hij met de fietscross is opgegroeid. Met het hele gezin gingen zij naar fietscrosswedstrijden, in zowel binnen-als buitenland.  Dave stopte  in 2007 met het crossen maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en in 2011 is hij dan ook weer opgestapt en helemaal terug van weg geweest!

 

In 2000 heeft Dave de opleiding tot autospuiter succesvol afgerond met het behalen van zijn vakdiploma’s en is hij aan de slag gegaan als autospuiter.  Hij heeft  in het vak veel ervaring opgedaan, zowel bij verschillende werkgevers als ook als eigen baas.

 

In 2011 werd Van Gemert Designs geboren! Een combinatie van helm-en framespuiterij en BMX-shop. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige spuiterij die niet meer weg te denken is binnen de wereld van framebouwers. 

Behalve frames, kunnen ook helmen en kleding en allerhande andere objecten gespoten en verfraaid worden.  Kijk eens bij de voorbeelden van de mogelijkheden.

 

Graag tot ziens bij Van Gemert Designs! 

Joomla templates by a4joomla